Autentisk teppanyaki i København – Oplev det hos Restaurant Sukiyaki
Vil du opleve ægte teppanyaki i København? Hos Restaurant Sukiyaki lige midt på Vesterbro serverer vi smagfuld og autentisk teppanyaki – direkte ved bordet, så du og dit selskab får det hele med fra første parket. Når vi tilbereder japansk teppanyaki bruger vi udelukkende friske råvarer, så du kan være sikker på en helt frisk oplevelse med masser af smag og kvalitet.
Restaurant Sukiyaki – Et spisested med historie
Sukiyaki er nærmest en institution i den københavnske restaurationsbranche, og restauranten var en af de allerførste japanske spisesteder i landet. Ejeren, Takio Ueda, rejse til Danmark i 1969 med en drøm om at leve i landet mod nord, som han kendte så godt fra H.C Andersens eventyr – og den dag i dag har han skabt det familieimperium, der bragte sushien og den japanske madkultur til Danmark.
Du kan altså være sikker på en 100 procent autentisk oplevelse, når du besøger Restaurant Sukiyaki på Vesterbrogade.
Japansk teppanyaki i København – utallige smagssammensætninger
Selve tilberedningen foregår på en stor varm stålplade direkte ved bordet. Herpå kan vi tilberede de friske råvarer såsom kød, fisk, skaldyr og grøntsager. Vi tilbyder mange forskellige menuer, nedenfor kan du se et lille udpluk af, hvad du blandt andet kan vælge imellem ved teppanyaki hos os i København:
Teppanyaki steak course
2 retters teppanyakimenu
– Grønt salat
– Teppanyaki oksefillet og grøntsager
– Ris og miso suppe.
4 retters teppanyakimen.
– 3 stk. sushi eller lille sashimi
– Teppanyaki laks & kæmperejer
– Grønt salat
– Teppanyaki oksemørbrad eller -fillet og grøntsager
– Ris og misosuppe
Teppanyaki Seafood menu
3 retters teppanyakimenu.
– 3 stk. sushi eller lille sashimi
– Grønt salat
– Teppanyaki 1/2 hummer og alt-godt-fra-havet
– Ris og misosuppe
Du kan se hele menuen med japansk teppanyaki her.
Bestil bord til teppanyaki i København – Restaurant Sukiyaki
Vil du have en autentisk oplevelse med teppanyaki i København? Så bestil bord på 33 312 312.
Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i restauranten.